Stukgoed Handling

HIJSFRAMES

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van specifieke hijsmiddelen en kraanbalken. Deze zelf ontwerpen en construeren is voor ons een uitdaging en die gaan wij graag voor u aan!

Voor een klant hebben wij deze hijsframes geconstrueerd. Deze hijsframes zijn voorzien van certificatie door Ron Hoondert vof zodat deze klant efficiënt en veilig te werk kan gaan!

KANTELBALKEN

Voor een klant hebben wij een kantelmechanisme geconstrueerd om een kozijn doormiddel van een band om te keren. Door deze constructie ontstaan er tijdens het kantelproces geen beschadigingen aan het product

HIJSFRAME

Voor dit project hebben wij een hijsframe geconstrueerd. De lasverbindingen zijn aangebracht door een gecertificeerde lasser. Tot slot is het hijsframe door een extern gecertificeerd bedrijf getest op veiligheid en hijsvermogen.

VERVANGING ZEEF

Voor de (de)montage van een zeefdek hebben wij een permanente hijsbalk geplaatst. Deze hijsbalk die wij getekend en geconstrueerd hebben is getest, gekeurd en voorzien van certificatie.

BUIZEN LIFT

Voor een klant hebben wij deze buizen lift geconstrueerd. Deze lift bestaat uit speciale hefkolommen. Door middel van deze lift kunnen buizen op hoogte gepositioneerd worden.