Stukgoed Handling

HIJSMIDDELEN

Voor een klant in de haven construeerden wij deze palletkooien. Daarnaast hebben wij twee hijsbalken van maximaal 25 ton opgeleverd.

Deze hijsmiddelen worden ingezet voor de op- en overslag van fruit. Keuring Service Zeeland heeft deze hijsmiddelen op locatie getest en gekeurd zodat deze veilig ingezet kunnen worden.

 

 

HIJSBALK

Voor Bulk Terminal Zeeland mochten wij deze hijsbalk van 10 meter lang ontwerpen en fabriceren.
Op locatie is er een hijstest van 200% uitgevoerd! Deze zal gebruikt worden om big bags, staalplaten etc uit schepen te lossen.

 

 

TRANSPORTKRATTEN

Voor een klant die speciale kozijnen fabriceert, zijn wij momenteel deze transportkratten aan het construeren.
Om deze kozijnen met verschillende afmetingen te beschermen en makkelijk te vervoeren ontwikkelen we kratten die demonteerbaar zijn.
Dit verhoogd de efficiëntie van het transport omdat er dan wel 10 á 15 gedemonteerde kratten mee retour kunnen!

 

 

HIJSFRAMES

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van specifieke hijsmiddelen en kraanbalken. Deze zelf ontwerpen en construeren is voor ons een uitdaging en die gaan wij graag voor u aan!

Voor een klant hebben wij deze hijsframes geconstrueerd. Deze hijsframes zijn voorzien van certificatie door Ron Hoondert vof zodat deze klant efficiënt en veilig te werk kan gaan!

KANTELBALKEN

Voor een klant hebben wij een kantelmechanisme geconstrueerd om een kozijn doormiddel van een band om te keren. Door deze constructie ontstaan er tijdens het kantelproces geen beschadigingen aan het product

HIJSFRAME

Voor dit project hebben wij een hijsframe geconstrueerd. De lasverbindingen zijn aangebracht door een gecertificeerde lasser. Tot slot is het hijsframe door een extern gecertificeerd bedrijf getest op veiligheid en hijsvermogen.

VERVANGING ZEEF

Voor de (de)montage van een zeefdek hebben wij een permanente hijsbalk geplaatst. Deze hijsbalk die wij getekend en geconstrueerd hebben is getest, gekeurd en voorzien van certificatie.

BUIZEN LIFT

Voor een klant hebben wij deze buizen lift geconstrueerd. Deze lift bestaat uit speciale hefkolommen. Door middel van deze lift kunnen buizen op hoogte gepositioneerd worden.