Reparaties

REVISIE WASWIEL

De zon, sneeuw en ijzige taferelen zorgde voor mooie plaatjes in Vlissingen-oost. In onze werkplaats is dit waswiel gereviseerd. Zo zijn de oude bakken weggebrand, de gaten weer gangbaar gemaakt en het plaatwerk is vervangen. Na de gedeeltelijke coating is het waswiel weer in samenwerking met Hoondert gemonteerd. 

 

CONTAINER BELADER

Voor de reparatie van deze containerbelader hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben wij de lagers van de stuurrollen en diverse profielen vervangen. Daarnaast hebben we de spanners vervangen om de band weer op spanning te zetten. De bestaande constructie is eerst gestraald om deze vervolgens te slijpen, lassen en opnieuw te coaten.

REPARATIE CRUSHER

Voor Access World Terminals B.V. hebben wij deze crusher gerepareerd. Deze crusher wordt gebruikt om grote ijzerertsen te breken. Deze crusher heeft eerst een route afgelegd door de verspaning- en constructieafdeling.
Uiteindelijk heeft ons montageteam deze crusher/breker op locatie gemonteerd.

REPARATIE KIPPER

Eind 2020 hebben wij deze Joskin kipper mogen repareren en mogen aanpassen aan de wensen van de klant.
Hiervoor hebben wij de complete bodem vernieuwt en het geheel opnieuw laten coaten.

Ook is de kraan verplaatst naar voren en verhoogd i.v.m. bereikbaarheid van het product in de bak.
Het bijkomende voordeel is dat er een doorlopend bordes is gemaakt v.l.n.r. wat de gebruiksvriendelijkheid voor de machinist vergroot.

REVISIE BOK

Voor Faasse Dredging B.V. hebben wij deze bok gereviseerd. Wij hebben verschillende werkzaamheden uitgevoerd voor deze revisie zoals: het verbussen van de draaipunten, het vernieuwen van assen en diverse laswerkzaamheden. Uiteindelijk is het geheel nabewerkt op een van onze CNC freesmachines.

VERVANGING ZEEF

In het koude maar ondernemende Vlissingen-oost hebben wij weer een mooi project uitgevoerd. Dit zeefdek hebben wij  vervangen, dit zeefdek wordt gebruikt in de op- en overslagactivteiten van zand, grind etc.

Voor de (de)montage hebben wij een permanente hijsbalk geplaatst. Deze hijsbalk die wij getekend en geconstrueerd hebben is getest, gekeurd en voorzien van certificatie.

HERSTELLEN SLEEPKOP

Voor het herstellen van deze sleepkop hebben we eerst alle slijtagedelen vervangen door Hardox. Daarnaast hebben wij de scharnierpennen opgewaardeerd. Ook hebben wij diverse aanpassingen uitgevoerd ter verbetering van de flow in de sleepkop.