Projecten

AFVALVERWERKING

Voor diverse afvalverwerkingsbedrijven maken wij klantspecifieke machines om afvalverwerkingsprocessen te optimaliseren. Denk hierbij aan trommelzeefinstallaties, sterrenzeefinstallaties, transportbanden en dergelijke. Daarnaast voorzien wij deze nieuwe en bestaande machines van bordessen, trappen en andere constructies ter bevordering van de veiligheid.

BOUW

Voor bouwbedrijven maken wij klant specifieke constructies die bijdragen aan het uiterlijk of het frame van het bouwwerk. Ook adviseren wij bouwbedrijven welke vormgeving ze het beste toe kunnen passen of welk materiaal het beste past bij het bouwwerk. 

FOOD

Vanuit de foodindustrie nemen wij diverse projecten aan. Het doel van deze projecten is vaak om de omgeving veiliger te maken. Zo ontwerpen en produceren wij bijvoorbeeld loopbruggen, kooiladders en bordessen. Ook kunnen wij klant specifieke productielijnen of delen daarvan ontwerpen, bouwen en plaatsen. Ons engineeringsteam werkt op klantwens een 3D model uit. Na akkoord bouwen we de machine compleet in onze werkplaats. Vervolgens plaatst ons montageteam de machine bij de klant en stelt deze in bedrijf.

HIJS- & HEFTECHNIEK

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van specifieke hijsmiddelen en kraanbalken. Wij kunnen deze zelf ontwerpen en construeren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze hijsmiddelen en kraanbalken worden gekeurd en wij voorzien de klant van de juiste documentatie, zodat er veilig te werk kan worden gegaan.

INDUSTRIE

Voor bedrijven in de industriële sector leveren wij verschillende oplossingen waardoor productieprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Lever ons een uitdaging, wij denken graag met u mee!

INFRA

Eén van onze grote doelgroepen is de Infrasector. Voor deze sector nemen wij diverse projecten aan. Zo leveren wij allerlei decoratieve inrichtingen, leuningwerken en diverse staalwerken. Vooral combinaties van roestvaststaal, Cortenstaal en kabelnetten zijn al geruime tijd erg populair.

LANDBOUW

P. van Eijzeren mechanisatie B.V. richt zich op de verkoop, onderhoud en reparatie van tractoren en landbouwmachines. P. van Eijzeren machinebouw B.V. verzorgt aanpassingen ter verbetering van standaard landbouwmachines en/of naar klantspecifieke wens.

Reparatie zeef

OP- & OVERSLAG

Als Zeeuws bedrijf dat gevestigd is in Borssele naast het haven- en industriebied van Vlissingen-Oost, hebben wij ook regelmatig projecten in de op-& overslag branche. Hiervoor voeren wij verschillende projecten uit, zo construeren wij bijvoorbeeld; transportbanden en stortbunkers, maar ook bunkerbanden, zeefinstallaties, menginstallaties, waswielen en dergelijke. We hebben veel ervaring met de productie en/of verwerking van bulkgoederen en stukgoederen.

REPARATIES

Wij voeren regelmatig allerhande reparaties uit. Van shovelbakken, tot grijpers en containers, maar ook beplating van loodsen en reparaties aan onder andere landbouwmachines