Procesoptimalisatie en veiligheid

BORDES KOELTOREN

Voor dit project mochten wij een klant specifieke staalconstructie leveren en monteren. De staalconstructie bestaat uit een frame wat zorgt voor bereikbaarheid rond en naar een koeltoren. Rond deze staalconstructies zijn bordessen met schoprand en leuning geconstrueerd. De gehele constructie is thermisch verzonken.

 

BORDESWERKZAAMHEDEN

Voor een producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen hebben wij een nieuwe staalconstructie met RVS bordessen opgeleverd. Dit alles conform de food normen bijvoorbeeld; dichte schopranden, RVS vloeren en een speciale coating op de staalconstructie.

 

RVS AFZUIGING

In opdracht van een grote zuivelfabriek hebben wij deze RVS afzuiging van engineering tot montage vervaardigd. Hierbij een kleine impressie van de werkzaamheden hoe dit project is verlopen van ontwerp tot realisatie!

 

BORDES ZEEFBOCHT

Voor een aardappelverwerkingsbedrijf hebben wij bordessen rondom en naar een zeefbocht geconstrueerd. Dit was een uitbreiding van een bestaand bordes. Onze specialisten hebben naast deze zeefbocht een loopbrug en oversteekbordessen gemonteerd. Om deze constructie staande te houden zijn er tevens twee nieuwe steunpoten gemonteerd. Het geheel is gegalvaniseerd en geleverd inclusief kunststof roosters en traptreden.

BORDESSEN 

Voor diverse foodbedrijven hebben wij (overstap) bordessen gemaakt zodat bijvoorbeeld ketels, ovens en daken veilig bereikbaar zijn. 

 

STOFAFZUIGING

Voor een industrieel bedrijf hebben wij een stofzuigsysteem met behulp van een cycloonfilter geleverd en geïnstalleerd. Hiervoor hebben wij ook het nodige leidingwerk toegevoegd.

PROJECTEN GPI

Afgelopen periode hebben wij deze brug tussen twee tanks maar ook diverse leuningen, bordessen en kooiladders mogen opleveren voor GPI!

BEVEILIGING KISTENKANTELAARS

Voor dit project hebben wij in onze werkplaats beschermingsconstructies gemaakt. Omdat het om vier verschillende locaties ging, zijn er vier verschillende beschermingsconstructies gemaakt. Door een stalen kader met invulling van gaas worden de werknemers beschermd tijdens het werken met verschillende machines.

STEUNEN

Voor een op- en overslagbedrijf hebben wij elf lassamenstellingen geconstrueerd. Deze steunen kunnen worden gebruikt voor bewegwijzeringsborden maar ook als afscheiding en markering. Ze worden voornamelijk gebruikt op industrieterreinen en havengebieden.

ONDERLOOPBEVEILIGING

Om veiligheid te waarborgen hebben wij voor deze klant een onderloopbeveiliging geconstrueerd. Hierdoor is er een scheiding tussen het product wat via een systeem aan het plafond getransporteerd wordt en eventuele werknemers.

SKID DYNAMOMETER

Voor een klant hebben wij een testunit gefabriceerd. Met deze testunit kan een belasting worden gesimuleerd om een duurtest en vermogenstest uit te kunnen voeren. Door te variëren in flenzen en koppelingen kan iedere willekeurige verbrandingsmotor getest worden. Het opgewekte vermogen wordt omgezet in warmte, wat vervolgens wordt terug gekoeld door een forse oliekoeler.

TRAPPEN

Voor een klant hebben wij deze trappen geconstrueerd. Deze trappen zijn in onze werkplaats gemonteerd.

AANPASSINGEN CLEANROOM

Voor Scheldebouw B.V. hebben wij in 2019/2020 een aantal aanpassingen in een cleanroom vervaardigd. In deze cleanroom wordt een kaal raamkozijn getransformeerd tot een kant en klaar gevelelement inclusief beglazing, zonwering etc.

Het ging hier om een productielijn met verschillende werkstations/posities. Hierdoor moest er voor elk onderdeel een specifieke bewerking uitgevoerd worden. Zo hebben wij o.a. hydraulische heftafels, elektrische draaitafels en diverse kraanbanen en hijssystemen ontworpen en geconstrueerd. Daarnaast hebben wij nieuwe kranen en kraanbanen gekeurd en voorzien van documentatie.

De verschillende machines die wij gefabriceerd hebben, dragen bij aan een verhoging van de productiecapaciteit. 

GPI tank Breda

Van tekening naar eindresultaat. Voor GPI-tanks hebben wij diverse trappen en kooiladders geconstrueerd.
Het dak van deze tank is op deze manier Arbo technisch verantwoord te bereiken.
Opnieuw een mooi project om toe te voegen aan onze portfolio!

STOFAFZUIGING

Voor een industrieel bedrijf hebben wij een stofzuigsysteem met behulp van een cycloonfilter geleverd en geïnstalleerd. Hiervoor hebben wij ook het nodige leidingwerk toegevoegd.

TEST TRAILER

Voor een klant hebben wij verschillende frames geconstrueerd. Deze frames worden gebruikt om de remmen van deze trailer te testen om zo typegoedkeuring te ontvangen. Dit was een Amerikaanse trailer die door het RDW gekeurd moest worden voor de Europese wet- en regelgeving.

ANODEMONSTERBOOR

Bij dit project hebben wij de staalconstructie, geleiding en aandrijving voor deze Anodemonsterboor gemaakt.