Machinebouw & Constructie P. van Eijzeren

Machinebouwer op maat binnen de BeNeLux

Engineering

Engineering Machinebouw

Ontwerpfase - Advisering - Sterkteberekening - Detailleringsfase

Om van idee naar eindproduct te komen is er een engineering machinebouw proces nodig. Wij maken gebruik van moderne 3D CAD software. Doordat onze engineers dicht bij de werkvloer staan, zijn ze goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden voordat een project uitgevoerd wordt. Bij ons bedrijf smelten theorie en praktijk samen. Samenwerken met elkaar is een must om tot het beste eindresultaat te komen voor de klant. Ontdek meer over onze manier van werken! 

Constructie Machinebouw

Plaatwerk - Profielbewerking - Piping - Fitten&Lassen - Beitsen&Passiveren

Door een breed pakket aan productiefaciliteiten maken we veel producten in eigen huis. Zowel op het gebied van plaatwerk, profielbewerking als piping is een aanzienlijke hoeveelheid basismateriaal voorradig. Met onze moderne productiemachine worden deze materialen omgevormd naar het gewenste eindproduct. Voor producten die onder keur gemaakt moeten worden is er 3.2 gecertificeerd materiaal op voorraad. Deze materialen kunnen dan door onze gecertificeerde lassers worden gelast. Ontdek meer over onze manier van werken! 

Verspaning

CAD/CAM - Draaien - Fresen -

Machinale bewerking van geconstrueerde delen doen we zo veel mogelijk in eigen huis. Vooral om grip te hebben op kwaliteit en levertijd. Voor het vlakken van framedelen en het uitkotteren van gaten hebben we twee CNC freesmachines staan. Voor het draaien van assen, bussen en aanverwante producten bestaat ons machinepark uit diverse CNC draaibanken. Door de juiste combinatie van vakkundig personeel en een goed machinepark, zijn wij in staat op topkwaliteit producten te leveren. Ontdek meer over onze manier van werken! 

Ontdek meer over onze manier van werken, ons team en ons bedrijf

P. van Eijzeren machinebouw en constructie is gespecialiseerd in engineering, verspaning, constructie en montage. Onze klantervaringen en expertises willen wij dan ook graag aan u laten zien. Wij bedenken creatieve oplossingen voor technische problemen in diverse markten. Daarnaast zijn wij praktijkgericht en houden we van persoonlijk contact met de klant.

Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp, dat daarna tot in detail geëngineerd en vervolgens gebouwd wordt in onze werkplaats. Tot slot wordt de constructie of machine door ons montageteam op locatie gemonteerd en in bedrijf gesteld.

CREATIEF

PRAKTISCH

PERSOONLIJK

Een creatieve  en praktische oplossing voor al uw technische uitdagingen! 

P. van Eijzeren machinebouw heeft klanten in allerlei sectoren, waarvoor wij de meest complexe eindproducten van begin tot eind construeren. Onze machines zijn breed inzetbaar, daarnaast hebben wij een uitgebalanceerde voorraad waardoor we snel kunnen schakelen.

Heeft u een uitdaging voor ons? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Bekijk onze projecten