Op- en overslag

PROJECTEN GPI

Afgelopen periode hebben wij weer mooie projecten mogen uitvoeren voor Gpi Tanks XL. Zo hebben wij deze brug tussen twee tanks, maar ook diverse leuningen, bordessen en kooiladders mogen engineeren en vervaardigen.

AANPASSING B&E

Voor B&E gevelonderhoud hebben wij deze BE-combinatie een ‘upgrade’ mogen geven in de vorm van een nieuwe achterklep en een afsluitbare overkapping waar spullen in opgeslagen kunnen worden. Deze aanpassing is uitgevoerd om de afdeling steigerbouw te kunnen vervoeren. De overkapping is gemaakt m.b.v. Monopan panelen en extrusieprofielen, dit hebben wij in samenwerking met Allro-Plast carrosserieën mogen realiseren.

STEUNEN

Voor een op- en overslagbedrijf hebben wij elf lassamenstellingen geconstrueerd. Deze steunen kunnen worden gebruikt voor bewegwijzeringsborden maar ook als afscheiding en markering. Ze worden voornamelijk gebruikt op industrieterreinen en havengebieden.

AANPASSINGEN LAADINSTALLATIE

In opdracht van Walhout Maritime B.V. een laadinstallatie voor schepen mogen aanpassen. Deze laadinstallatie staat bij Rosier in Sas van Gent. Vanwege de tijdelijk geplaatste afmeervoorzieningen diende het bereik van de laadinstallatie vergroot te worden middels een diagonale pijp.

Hiervoor hebben we een bordes ontworpen welke voorzien is van een RVS trechter en buis compleet met radiografisch bedienbare lieren en camera.
We hebben dit mogen verzorgen van engineering tot aan de montage, inclusief het verzorgen van de sterkteberekeningen en het doen van een loadtest. Dit alles is gerealiseerd in 6 weken, weer een mooi project!

BUNKER NAZEEF

Deze bunker is geconstrueerd en voorzien van SEW aandrijving. De aandrijf- en keertrommel zijn gebolleerd en berubberd voor een optimale bandloop. De bunker is voorzien van verschillende details waardoor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd kunnen worden zoals; afscherming door middel van gaas/roosters en een beschermkap. Daarnaast is de gehele bunker/band gestraald en gecoat en er is een besturingskast gemonteerd op het onderframe. Wij hebben deze bunker ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd op locatie. Verder is het geheel voorzien van CE  keur.

AANPASSING RVS TANKUNIT

Een mooie uitdaging; deze RVS tankunit hebben wij ingekort. Op de tankunit is een slangenpomp bevestigd en deze is mobiel gemaakt. De tankunit is ook voorzien van aangedreven roerwerk met de daarbij behorende aandrijving!

ZANDFILTERINSTALLATIE

Voor dit op- en overslag bedrijf hebben wij een pompinstallatie gebouwd om vervuild water te filteren en te hergebruiken. De installatie is voorzien van een vuilwaterpomp om het vuile water op te voeren naar een filter. Het gefilterde water wordt vervolgens met een schoon water pomp naar verschillende buffer bassins gepompt. De installatie is compleet geleverd met PLC besturing, zodat het systeem autonoom kan functioneren.

ONDERLOOPBEVEILIGING

Om veiligheid te waarborgen hebben wij voor deze klant een onderloopbeveiliging geconstrueerd. Hierdoor is er een scheiding tussen het product wat via een systeem aan het plafond getransporteerd wordt en eventuele werknemers.

BEVEILIGING KISTENKANTELAARS

Voor dit project hebben wij in onze werkplaats beschermingsconstructies gemaakt. Omdat het om vier verschillende locaties ging, zijn er vier verschillende beschermingsconstructies gemaakt. Door een stalen kader met invulling van gaas worden de werknemers beschermd tijdens het werken met verschillende machines.