Op- en overslag

VERVANGING ZEEF

In het koude maar ondernemende Vlissingen-oost hebben wij weer een mooi project uitgevoerd. Dit zeefdek hebben wij  vervangen, dit zeefdek wordt gebruikt in de op- en overslagactivteiten van zand, grind etc.

Voor de (de)montage hebben wij een permanente hijsbalk geplaatst. Deze hijsbalk die wij getekend en geconstrueerd hebben is getest, gekeurd en voorzien van certificatie.

AANPASSINGEN LAADINSTALLATIE

In opdracht van Walhout Maritime B.V. een laadinstallatie voor schepen mogen aanpassen. Deze laadinstallatie staat bij Rosier in Sas van Gent. Vanwege de tijdelijk geplaatste afmeervoorzieningen diende het bereik van de laadinstallatie vergroot te worden middels een diagonale pijp.

Hiervoor hebben we een bordes ontworpen welke voorzien is van een RVS trechter en buis compleet met radiografisch bedienbare lieren en camera.
We hebben dit mogen verzorgen van engineering tot aan de montage, inclusief het verzorgen van de sterkteberekeningen en het doen van een loadtest. Dit alles is gerealiseerd in 6 weken, weer een mooi project!

BUNKER NAZEEF

Deze bunker is geconstrueerd en voorzien van SEW aandrijving. De aandrijf- en keertrommel zijn gebolleerd en berubberd voor een optimale bandloop. De bunker is voorzien van verschillende details waardoor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd kunnen worden zoals; afscherming door middel van gaas/roosters en een beschermkap. Daarnaast is de gehele bunker/band gestraald en gecoat en er is een besturingskast gemonteerd op het onderframe. Wij hebben deze bunker ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd op locatie. Verder is het geheel voorzien van CE  keur.

AANPASSING RVS TANKUNIT

Een mooie uitdaging; deze RVS tankunit hebben wij ingekort. Op de tankunit is een slangenpomp bevestigd en deze is mobiel gemaakt. De tankunit is ook voorzien van aangedreven roerwerk met de daarbij behorende aandrijving!