Ontzorging in bulk handling

Bulk-handling-projecten aan de lopende band

Bulkverwerkende bedrijven Vlissingen-Oost ontdekken de kracht Van Eijzeren
Vanuit Borssele, grenzend aan Vlissingen-Oost, ontwikkelden wij ons de laatste decennia tot specialist in bulkhandlingprojecten. Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden dat wat u nodig heeft voor het laden, lossen, intern transporteren, zeven, wassen, mengen en opslaan van bulkgoederen.

U en elke andere fabriek of terminal heeft specifieke eisen, wensen en uitdagingen:
Het bedenken en realiseren van de oplossingen is onze passie en specialiteit

Nieuwe transportband met stofdichte storttrechter

Samen met Luctor Belting Europe ontwierpen, bouwden en plaatsten wij deze transportband
Ondertussen heeft ons montageteam de handen uit de mouwen gestoken en is de nieuwe band voor @Luctor Belting Europe volledig in werking gesteld. Deze transportband voor anodeblokken is voorzien van een loopbordes, overkapping en een stofdichte storttrechter met een toegangsluik. De band is geplaatst bij Century Aluminium Vlissingen. Opnieuw een mooie uitdaging!

Nazeef-bunker met verbeterde veiligheid en meer gebruiksgemak

Volledige ontzorging voor Ovet mbt klantspecifieke nazeef-bunker
Deze bunker is geconstrueerd en voorzien van SEW aandrijving. De aandrijf- en keertrommel zijn gebolleerd en berubberd voor een optimale bandloop. De bunker is voorzien van verschillende details waardoor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd kunnen worden zoals; afscherming door middel van gaas/roosters en een beschermkap. Daarnaast is de gehele bunker/band gestraald en gecoat en er is een besturingskast gemonteerd op het onderframe. Wij hebben deze bunker ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd op locatie. Verder is het geheel voorzien van CE keur.

Peter van Eijzeren

[directeur]

Malou Maljaars

[marketing]