Ons team

Benieuwd naar ons team? Eigenlijk delen wij altijd onze projecten. Maar naast onze projecten zijn wij natuurlijk ook erg trots op onze collega’s. Daarom delen wij elke maand een verhaal over één van onze enthousiaste collega’s, dit verhaal is te lezen door op de foto te klikken!


Arjan Duynkerke

Arjan Duynkerke, de man die zomer en winter in zijn zwarte blouse rondloopt, wie kent hem niet? Al 35 jaar is hij een bekend gezicht van ons bedrijf, bron van enorm veel technische kennis, leermeester en enthousiaste/behulpzame collega. Het is zijn rol om projecten als het ware te begeleiden zodat alles goed verloopt, hierbij heeft hij veel contact met onze klanten. Hij probeert iedereen wat bij te leren; zo leert hij onze stagairs het vak, geeft hij onze collega’s tips en neemt hij de marketingmedewerkster mee op pad.

Wat voor hem de grootste uitdaging is? ‘Nieuwe projecten of werkzaamheden uitvoeren’ vertelt hij terwijl hij glunderend naar de werkplaats kijkt. Het leukste vind hij de diversiteit van zijn werk. Door collega’s en afdelingen te verbinden probeert hij projecten van begin tot eind vloeiend te laten verlopen. Zijn doel is om klanten een goed gevoel te bezorgen en om uiteindelijk mooie projecten op te leveren.


Maud Wigman

Wanneer ik langs loop om foto’s te maken van het project waar ze mee bezig is, vraag ik hoe ze het toch allemaal voor elkaar krijgt. Lachend kijkt ze me aan en terwijl we samen naar een enorme tekening staan te kijken, zegt ze bloedserieus ‘maar dit kan iedereen hoor, gewoon goed kijken…’

Een nieuwe kennismaking met.. Maud Wigman. Maud werkt bij ons als constructiebankwerker, draagt het liefst elke dag een andere bril, is 23 jaar oud en daarmee de (enigste) powervrouw van onze werkvloer. Met een verleden als glasblazer kwam ze bij ons terecht met weinig technische kennis. Toch duurde het niet lang voordat zij haar weg vond in de technische mannenwereld, ondertussen is ze erg goed in haar vak en wil ze je gerust wat uitleggen/leren.

Door collega’s wordt ze omschreven als een slimme en leergierige harde werker die aan één woord genoeg heeft. Haar uitgesproken mening is bij de collega’s zeer welkom.

Wat voor haar de grootste uitdaging is? Een groot project vanaf het begin tot het eind voltooien. Dus beginnen met het lassen van alle kleine onderdelen tot aan de montage in een grote afvalloods. Kortom iemand waarvan je er eigenlijk 10 in je team wilt hebben, wij zijn trots op haar!

 

 


Tim Glasbergen

Een drukke planning en dan een plasmasnijmachine die last heeft van wat mankementen. Je kan jezelf voorstellen dat dit irritant is en gezeur oplevert. Maar dan ken je Tim nog niet, klagen en zeuren staat niet in zijn woordenboek.

Tim Glasbergen, onze vriendelijke collega met een belangrijke rol. Waar Tim is, is muziek (dat verklaart de radio bovenop het besturingssysteem), daarnaast weet hij veel over auto’s, eet hij veel fruit en is hij een gezellige toevoeging tijdens de pauzes.

Hij is onze steun en toeverlaat als het gaat om de plasmasnijmachine. Als geen ander binnen ons bedrijf beheerst hij deze (en bijbehorende) machine(s). Dit vindt hij dan ook het leukste aan zijn job ‘het eigen baas zijn’. Eigenlijk is hij de start van alle projecten, door al het plaatwerk te nesten en snijden kan de rest van het team verder met de projecten.

Collega’s omschrijven Tim als een bereidwillige, harde werker die altijd klaar staat. Daarnaast denkt hij mee in procesverbetering en kostenbesparing. Tim is de man die als laatste de werkplaats verlaat, de auto’s nog even binnen rijdt en de deuren op slot doet. De enthousiaste man die iedereen tevreden wil stellen. Loop je langs dan gaat zijn helm al gauw af, waarna hij gerust tijd voor je maakt. Opnieuw een echte topper uit ons team!


Bram Steendijk

Deze keer een kennismaking met iemand van het engineeringskantoor; Bram Steendijk. Hij is de collega die mijn naam in liedjesvorm zingt wanneer ik binnenkom, de sfeermaker en kundige jonge gast die het liefst honderd en één dingen tegelijk doet. Op vrijdagmiddag is hij chef lunch; zonder onze Bram geen broodjes van Helens Bakery.

Bram werkt ondertussen 6,5 jaar als projectengineer bij ons bedrijf. In zijn vrije tijd altijd kun je hem altijd bellen voor een feestje of een wintersport vakantie. Onder werktijd altijd in voor een grapje maar ook een harde, serieuze werker die breed inzetbaar is, van barcontainer tot sterkteberekening, allemaal geen probleem.

Door collega’s wordt Bram omschreven als een gezellige en behulpzame collega. Hij is rustig, superaardig en (soms iets te) bereidwillig, kortom hij staat altijd voor iedereen klaar en is de vrolijke noot van ons team!

Waar Bram het meeste van geniet? Het leuke team en de diversiteit van zijn job. Naast tekenwerk en calculaties, moet er ook wel eens worden ingemeten op locatie bij de klant. Ook voor een middagje werkplaats, of (de)-montage draait hij zijn hand niet om!


Aarnout Aarnoutse

Kennismaken met de verspaningsafdeling! Vandaag is het de beurt aan onze collega Aarnout Aarnoutse. Ondertussen al 14,5 jaar een vertrouwd gezicht op onze verspaningsafdeling. Komt elke ochtend op zijn rode scooter en klompen naar Quistenburg 21, heeft veel verstand van camera’s en hobbyt in zijn vrije tijd graag met technisch lego. Vaak te vinden bij de Puma 400 draaibank die hij met gemak bedient.

Een ochtendmens, want zodra wij rond 7.30 uur starten met het bakje koffie nog in onze hand, is Aarnout vaak al heel wat verspaningswerkstukken verder. Loop je dan nog ietwat suf door de verspaningsafdeling, dan kijkt hij je lachend aan en vertelt hij met (gepaste) trots wat hij al allemaal gedaan heeft.

Door collega’s wordt Aarnout omschreven als een super behulpzame en betrokken collega, die door de jaren heen erg behendig is geworden in verspanen, de man die alles ziet en op de hoogte is van elk nieuwtje binnen PVE, een echte doener met een heldere kijk op zijn werk. Leuk nieuwtje; binnenkort wordt hij ook Kiheung bedfreesmachine specialist.  

Wat de grootste uitdaging voor Aarnout is? Grote werkstukken zoals frames en nivelleerschijven draaien, frezen en kotteren. Hoe groter, hoe leuker!