Afvalverwerking en recycling

NABEWERKING INDAVER

Wij hebben in opdracht van Indaver een nieuwe vaste zeefinstallatie aan het composteringsproces toegevoegd. Deze zeefinstallatie mochten wij ontwerpen, construeren en plaatsen. Door deze zeefinstallatie wordt compost gezeefd op fractie, zo kan Indaver blijven zorgen voor schone compost voor een gezonde bodem.

Dit project hebben wij uitgevoerd in samenwerking met De Muynck Techniek die de coating heeft verzorgd. Dit hele project was voor ons gehele team een mooie uitdaging waar we erg trots op zijn!

ZEEFTROMMEL

Opnieuw een uitdagend project! Voor Indaver hebben wij een nieuwe zeeftrommel geconstrueerd. Hiervoor hebben wij ook de (de)montage op locatie verzorgd inclusief eigen transport. Daarnaast hebben wij ook de bestaande hydraulische aandrijving vervangen door elektrische aandrijving, zo denken wij graag mee met onze klant!

AANPASSING VOORBEWERKING

Voor een afvalverwerkingsbedrijf hebben wij een nieuwe installatie ontworpen om het proces ‘scheiden van binnenkomend afval’ te optimaliseren. In deze installatie is ook een speciale afzuiging verwerkt om plastic van ander afval te kunnen scheiden.