Landbouw

PRODUCTIE SPITMACHINES

Na de uitstroombalken is ons montageteam nu druk bezig met het bouwen van de Fentum spitmachines. De eerste machines zijn voorgemonteerd, het ontvetten, chemisch reinigen en de coating voor deze spitmachines is gerealiseerd door De Muynck Techniek

De machines die verkocht zijn worden op wens van de klant voorzien van de gewenste accessoires. Ook wordt er 1 machine opgebouwd met smeervrije lagers in de stelen zodat we deze in het veld kunnen testen!

FENTUM ZIJHEF

Alles in eigen beheer voor ons merk Fentum;

Op de afbeelding is te zien hoe onze gecertificeerde lasser fentumonderdelen aan het lassen is. Na het laswerk wordt deze zijhef aan de zijkant van een Fentum spitmachine bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de eventuele combinatiemachine gedragen kan worden en daarnaast bepaald de zijhef de werkdiepte voor de combinatiemachine.

Meer informatie over deze fentum spitmachine? Klik hier!

VERBREDING STEYR

Voor een mechanisatiebedrijf hebben wij deze STEYR 6150 aangepast. De spoorbreedte is verbreedt naar 3000mm. Via GPS en een rijpadensysteem rijden landbouwvoertuigen altijd hetzelfde spoor. Hierdoor blijven de teeltbedden intact, wat de groei van de gewassen verbeterd. Deze toepassing wordt voornamelijk gebruikt in de biologische landbouw.

AANPASSING GRASMAAIER

Voor de aanpassing van deze op afstand bestuurbare grasmaaier hebben wij een extra maai arm toegevoegd. Deze beweegbare arm zorgt ervoor dat de ruimte rond bijvoorbeeld paaltjes gemaaid kan worden. Deze grasmaaier wordt ingezet om zonnepaneelvelden te kunnen maaien. 

REPARATIE SCHEPBAK

Voor de landbouwsector voeren wij diverse projecten uit. Zo hebben wij in het verleden deze en andere schepbakken in diverse maten geconstrueerd. Deze schepbakken kunnen ingezet worden in de landbouw maar ook in de industriesector bij bijvoorbeeld: heftrucks, verreikers etc. 

AANPASSING FAMALL

Voor deze klant hebben wij de spoorbreedte van deze FAMALL aangepast. Via GPS en een rijpadensysteem rijden landbouwvoertuigen altijd hetzelfde spoor. Hierdoor blijven de teeltbedden intact, wat de groei van de gewassen verbeterd. Deze toepassing wordt voornamelijk gebruikt in de biologische landbouw.