Industrie

MONTAGE LEIDINGWERK

Voor een foodverwerkingsbedrijf hebben wij al het leidingwerk voor condensors verzorgd. 

STOFAFZUIGING

Voor een industrieel bedrijf hebben wij een stofzuigsysteem met behulp van een cycloonfilter geleverd en geïnstalleerd. Hiervoor hebben wij ook het nodige leidingwerk toegevoegd.

ANODEMONSTERBOOR

Bij dit project hebben wij de staalconstructie, geleiding en aandrijving voor deze Anodemonsterboor gemaakt.

GPI tank Breda

Van tekening naar eindresultaat. Voor GPI-tanks hebben wij diverse trappen en kooiladders geconstrueerd.
Het dak van deze tank is op deze manier Arbo technisch verantwoord te bereiken.
Opnieuw een mooi project om toe te voegen aan onze portfolio!

AANPASSINGEN CLEANROOM

Voor Scheldebouw B.V. hebben wij in 2019/2020 een aantal aanpassingen in een cleanroom vervaardigd. In deze cleanroom wordt een kaal raamkozijn getransformeerd tot een kant en klaar gevelelement inclusief beglazing, zonwering etc.

Het ging hier om een productielijn met verschillende werkstations/posities. Hierdoor moest er voor elk onderdeel een specifieke bewerking uitgevoerd worden. Zo hebben wij o.a. hydraulische heftafels, elektrische draaitafels en diverse kraanbanen en hijssystemen ontworpen en geconstrueerd. Daarnaast hebben wij nieuwe kranen en kraanbanen gekeurd en voorzien van documentatie.

De verschillende machines die wij gefabriceerd hebben, dragen bij aan een verhoging van de productiecapaciteit. 

TRAPPEN

Voor een klant hebben wij deze trappen geconstrueerd. Deze trappen zijn in onze werkplaats gemonteerd.

SCRAP CONVEYOR

Voor dit project hebben wij een bestaande afvoerband vervangen door een nieuwe transportband. Deze afvoerband wordt gebruikt voor het transporteren van knipafval van staalplaten. Voor de vervanging hebben wij een klant specifieke transportband gefabriceerd. Daarnaast hebben wij ook de (de)montage verzorgd.

BREKERBAND

Voor de industriebranche maken wij diverse klant specifieke transportbanden. Voor deze klant hebben we een brekersband geconstrueerd.

SLANGHASPEL

In het verleden hebben wij deze slanghaspel in aluminium geconstrueerd.

STOF AFZUIGING

Voor een industrieel bedrijf hebben wij een stofafzuiging ontworpen voor in een hopper. Hiervoor hebben wij filters en afzuigingen geplaatst. Daarnaast hebben wij leidingwerk geplaatst om het stof af te kunnen zuigen.