Hef- en hijstechniek

HIJSFRAMES

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van specifieke hijsmiddelen en kraanbalken. Deze zelf ontwerpen en construeren is voor ons een uitdaging en die gaan wij graag voor u aan!

Voor een klant hebben wij deze hijsframes geconstrueerd. Deze hijsframes zijn voorzien van certificatie door Ron Hoondert vof zodat deze klant efficiënt en veilig te werk kan gaan!

VERVANGING ZEEF

Voor de (de)montage van een zeefdek hebben wij een permanente hijsbalk geplaatst. Deze hijsbalk die wij getekend en geconstrueerd hebben is getest, gekeurd en voorzien van certificatie.

AANPASSINGEN CLEANROOM

Voor Scheldebouw B.V. hebben wij in 2019/2020 een aantal aanpassingen in een cleanroom vervaardigd. In deze cleanroom wordt een kaal raamkozijn getransformeerd tot een kant en klaar gevelelement inclusief beglazing, zonwering etc.

Het ging hier om een productielijn met verschillende werkstations/posities. Hierdoor moest er voor elk onderdeel een specifieke bewerking uitgevoerd worden. Zo hebben wij o.a. hydraulische heftafels, elektrische draaitafels en diverse kraanbanen en hijssystemen ontworpen en geconstrueerd. Daarnaast hebben wij nieuwe kranen en kraanbanen gekeurd en voorzien van documentatie.

De verschillende machines die wij gefabriceerd hebben, dragen bij aan een verhoging van de productiecapaciteit.