Food

BAR CONTAINER

Bij de Roompot Beach Club Bestevaer in Kamperland kunt u sinds kort drankjes bestellen bij de nieuwe bar container. Deze bar container is gerealiseerd door een mooie samenwerking tussen De Muynck Techniek en P. van Eijzeren machinebouw . Waarbij P. van Eijzeren machinebouw zorg heeft gedragen voor de engineering, het ombouwen van de container en het monteren van de luifels en deuren. Vervolgens is de container naar de Muynck Techniek gegaan om gespoten te worden in de spuiterij en het compleet verzorgen van de inbouw. Leuk om te melden is dat we volgende week aan de realisatie van de tweede bar container voor Roompot Kijkduin mogen beginnen.

 

BORDES KOELTOREN

Voor dit project mochten wij een klant specifieke staalconstructie leveren en monteren. De staalconstructie bestaat uit een frame wat zorgt voor bereikbaarheid rond en naar een koeltoren. Rond deze staalconstructies zijn bordessen met schoprand en leuning geconstrueerd. De gehele constructie is thermisch verzonken.

 

BORDESWERKZAAMHEDEN

Voor een producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen hebben wij een nieuwe staalconstructie met RVS bordessen opgeleverd. Dit alles conform de food normen bijvoorbeeld; dichte schopranden, RVS vloeren en een speciale coating op de staalconstructie.

 

RVS AFZUIGING

In opdracht van een grote zuivelfabriek hebben wij deze RVS afzuiging van engineering tot montage vervaardigd. Hierbij een kleine impressie van de werkzaamheden hoe dit project is verlopen van ontwerp tot realisatie!

 

BORDES ZEEFBOCHT

Voor een aardappelverwerkingsbedrijf hebben wij bordessen rondom en naar een zeefbocht geconstrueerd. Dit was een uitbreiding van een bestaand bordes. Onze specialisten hebben naast deze zeefbocht een loopbrug en oversteekbordessen gemonteerd. Om deze constructie staande te houden zijn er tevens twee nieuwe steunpoten gemonteerd. Het geheel is gegalvaniseerd en geleverd inclusief kunststof roosters en traptreden.

BORDESSEN 

Voor diverse foodbedrijven hebben wij (overstap) bordessen gemaakt zodat bijvoorbeeld ketels, ovens en daken veilig bereikbaar zijn.