Fluid Handling

Het transporteren van vloeistoffen met fluid handling

Verschillende klanten van ons transporteren vloeistoffen door leidingsystemen en slaan ze vervolgens op in tanks, dit heet fluid handling. Wij zijn in staat om dergelijke systemen te ontwerpen en te bouwen. We berekenen de benodigde pompcapaciteit, leidingdiameters en passen de juiste appendages toe. Vervolgens wordt het leidingwerk met 3D CAD software getekend en geproduceerd in de werkplaats. Onze monteurs voeren de montage en installatie op locatie uit, waarna het systeem getest en in bedrijf genomen kan worden. Bekijk de reeds door ons uitgevoerde projecten. 

RVS MENGTANK

Voor dit project hebben wij een RVS mengtank met gelagerd roerwerk geconstrueerd. Deze mengtank houdt het product in beweging zodat het niet bezinkt. De tank is uiteindelijk gebeitst en gepassiveerd opgeleverd.

MONTAGE LEIDINGWERK

Voor een foodverwerkingsbedrijf hebben wij al het leidingwerk voor condensors verzorgd. 

AANPASSING RVS TANKUNIT

Een mooie uitdaging; deze RVS tankunit hebben wij ingekort. Op de tankunit is een slangenpomp bevestigd en deze is mobiel gemaakt. De tankunit is ook voorzien van aangedreven roerwerk met de daarbij behorende aandrijving!

Leidingwerk

Voor dit project hebben wij een leidinginstallatie geconstrueerd en gemonteerd. De installatie is aangelegd om afgewerkte olie; te filteren, op te slaan en te verwerken. Tussen deze leidingen liggen pompen die de olie scheiden. Daarnaast hebben wij de benodigde ondersteuning voor het leidingwerk geleverd zoals; diverse trappen en bordessen. Alle delen zijn thermisch verzinkt zodat deze beschermt blijven tegen roest.

ZANDFILTERINSTALLATIE

Voor dit op- en overslag bedrijf hebben wij een pompinstallatie gebouwd om vervuild water te filteren en te hergebruiken. De installatie is voorzien van een vuilwaterpomp om het vuile water op te voeren naar een filter. Het gefilterde water wordt vervolgens met een schoon water pomp naar verschillende buffer bassins gepompt. De installatie is compleet geleverd met PLC besturing, zodat het systeem autonoom kan functioneren.