Erkend leerbedrijf

JASPER WITTE

Jasper Witte is 17 jaar en volgt de opleiding junior accountmanager (BOL). Hij heeft tien weken stage gelopen bij onze collega’s op kantoor. Door collega’s wordt Jasper omschreven als een gedreven, enthousiaste jongen die ergens 110% voor gaat.

Ik woon op Borssele en had al eens contact gehad met de directeur, zo ben ik terecht gekomen bij P. van Eijzeren B.V. Vanuit P. van Eijzeren ben ik goed begeleidt, ik kon bijvoorbeeld altijd langskomen als ik vragen had. Had de ene collega geen tijd dan kon ik wel bij een andere collega terecht. 

Tijdens mijn stageperiode heb ik allerlei werkzaamheden uitgevoerd: zoals bewerkingen in het CRM systeem, het maken van mailingen, het afwerken van klachten, het organiseren van een open dag, het bezoeken van klanten en ik heb een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Bij P. van Eijzeren, heb ik geleerd hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat, daarnaast heb ik geleerd hoe je prioriteiten stelt en hoe je communiceert met collega’s. De grootste uitdaging was voor mij om een open dag te organiseren (dit is later afgelast wegens Covid-19). Deze open dag organiseren vond ik het leukste van mijn stage omdat ik hierbij veel vrijheid kreeg.”

JASPER NIEUWDORP

Jasper Nieuwdorp is 19 jaar en volgt de opleiding werktuigbouwkunde niveau 4  (BBL). Hij heeft een half jaar stage gelopen op onze constructieafdeling. Door collega’s wordt Jasper omschreven als een ‘super spontane en gemotiveerde jongen die zijn kennis zowel praktisch als theoretisch kan toepassen’.

“Ik ben bij P. van Eijzeren terechtgekomen door Arjan Duynkerke. Door hem ben ik tijdens mijn stageperiode ook begeleidt. Zodra ik vragen had kon ik altijd bij mijn stage begeleiders terecht. Voor mijn opleiding moest ik twee stageopdrachten uitvoeren; één groot project namelijk het aanpassen en mobiel maken van een RVS tankunit. Daarnaast heb ik onderzoek gedaan naar machines.

Vanuit mijn bijbaan had ik al enige ervaring in de technische wereld. Bij P. van Eijzeren heb ik mijzelf verder ontwikkeld, zo heb ik geleerd hoe je werk precies voorbereidt/plant en ik kreeg praktische tips om mijn werkzaamheden nog beter uit te voeren. Ik heb allerlei werkzaamheden mogen uitvoeren zoals; lassen, fitten, branden, gutsen en planning/werkvoorbereiding. Wat het leukste is bij P. van Eijzeren? De werksfeer onderling met de collega’s. Een echte uitdaging/hoogtepunt was het op karwei gaan in Moerdijk om diverse leidingen en leuningen te monteren”.