Bulk Handling

VERVANGING TRANSPORTBAND

Ondertussen heeft ons montageteam de handen uit de mouwen gestoken en is de nieuwe band voor @Luctor Belting Europe volledig in werking gesteld. Deze transportband voor anodeblokken is voorzien van een loopbordes, overkapping en een stofdichte storttrechter met een toegangsluik. De band is geplaatst bij Century Aluminium Vlissingen. Opnieuw een mooie uitdaging! 

SCRAP CONVEYOR

Voor dit project hebben wij een bestaande afvoerband vervangen door een nieuwe transportband. Deze afvoerband wordt gebruikt voor het transporteren van knipafval van staalplaten. Voor de vervanging hebben wij een klant specifieke transportband gefabriceerd. Daarnaast hebben wij ook de (de)montage verzorgd.

AANPASSINGEN LAADINSTALLATIE

In opdracht van Walhout Maritime B.V. een laadinstallatie voor schepen mogen aanpassen. Deze laadinstallatie staat bij Rosier in Sas van Gent. Vanwege de tijdelijk geplaatste afmeervoorzieningen diende het bereik van de laadinstallatie vergroot te worden middels een diagonale pijp.

Hiervoor hebben we een bordes ontworpen welke voorzien is van een RVS trechter en buis compleet met radiografisch bedienbare lieren en camera.
We hebben dit mogen verzorgen van engineering tot aan de montage, inclusief het verzorgen van de sterkteberekeningen en het doen van een loadtest. Dit alles is gerealiseerd in 6 weken, weer een mooi project!

BUNKER NAZEEF

Deze bunker is geconstrueerd en voorzien van SEW aandrijving. De aandrijf- en keertrommel zijn gebolleerd en berubberd voor een optimale bandloop. De bunker is voorzien van verschillende details waardoor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd kunnen worden zoals; afscherming door middel van gaas/roosters en een beschermkap. Daarnaast is de gehele bunker/band gestraald en gecoat en er is een besturingskast gemonteerd op het onderframe. Wij hebben deze bunker ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd op locatie. Verder is het geheel voorzien van CE  keur.

BREKERBAND

Voor de industriebranche maken wij diverse klant specifieke transportbanden. Voor deze klant hebben we een brekersband geconstrueerd.

TRANSPORTBANDEN

Weer een mooie uitdaging. Voor deze klant mochten wij in samenwerking met Luctor Belting twee nieuwe transportbanden ontwerpen, fabriceren en monteren. De nieuwe transportbanden zijn tijdens de montage door onze specialisten afgestemd in een bestaande lijn.